Protectii ceramice

Cea mai recentă descoperire în materie de protecție a suprafetelor vopsite de pe o masina, sunt produsele denumite în mod obișnuit protectii ceramice. Aceste protectii (coatinguri) sunt realizate din materiale care sunt mai durabile decât polimerii găsiți în mod uzual intr-un sealant sau intr-o ceara obisnuita, oferindu-vă un grad de protecție mai ridicat și pe o perioada mult mai mare. În plus, o protectie ceramica este în general mult mai groasă decât ceara sau sealantul, creând un strat de sacrificiu care poate proteja mai bine finisajele masinii. Coatingul ceramic depus va amplifica profunzimea culorii concomitent cu obtinerea unui luciu greu de realizat cu alte produse.

 

Locatiile Xcars sunt centre certificate si autorizate pentru doi dintre cei mai renumiti producatori mondiali


Investiția ta merita mai mult. Știi că un vehicul premium necesită o îngrijire superioară. La fel cum producatorii auto au proiectat masina pentru performanțe optime, experții noștri au proiectat cu atenție linia de produse Opti-Coat pentru a oferi The Ultimate ™ protecție pentru vehicul, atât în interior, cât și în exterior.

Misiunea noastră este de a oferi proprietarilor de mașini produse și servicii de îngrijire auto superioare care amplifica frumusețea și extind durata de viață a suprafețelor masinii pentru a maximiza valoarea și plăcerea de a conduce.

GYEON a fost întotdeauna unic și se străduiește în permanență să fie cu un pas înaintea pieței de îngrijire auto. Pasiunea și experiența noastră ne mențin pe acest drum. Nu facem niciodată compromisuri. Este în ADN-ul nostru. Este ceea ce noi numim: GYEON WAY.

Încă de la început, misiunea noastră a fost întotdeauna să implementăm noi soluții pentru a inspira piața de îngrijire a mașinilor și a-i defini viitorul.  Susținem acest proces cu cercetări aprofundate, teste intensive și dorința obsesivă de a îmbunătăți tot ceea ce facem. Rezultatele acestei atitudini sunt produse excepționale în ceea ce privește calitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare.

error: Content is protected !!