Skip to content

Protectie Ceramica

Protectiile ceramice aplicate pe o masina au cateva beneficii estetice și practice destul de impresionante. Ele contribuie la menținerea și îmbunătățirea aspectului masinii tale, precum și la protecția pe termen lung a vopselei, caroseriei si chiar a tapiteriei din piele. Iată câteva dintre ele:

Beneficii Estetice:

  • Luciu Intens: masinile pe care este aplicata corect, se remarca printr-un luciu profund și durabil, culorile deosebite vor fi mult mai vibrante
  • Efect Hidrofob: nu am vazut pe cineva sa nu iubeasca felul in care se comporta apa pe suprafata unei masini cu protectie ceramica, atunci cand este proaspat spalata. Pe langa asta, e de mentionat ca masina se murdareste mai greu si se spala mai usor.
  • Aspect Îmbunătățit: chiar daca masina ta nu este noua, procesul de transformare prin care trece de la pregatire si pana la aplicare, poate schimba complet aspectul si esti in pericol sa te indragostesti din nou de masina ta veche

Beneficii Practice:

  • Filtru UV: Protecția ceramică va incetini imbatranirea suprafetelor vopsite si a ornamentelor cauzate de expunerea la soare.
  • Rezistenta in timp: protectia ceramica, mai ales variantele profesionale, cu mentenanta regulata are o durabilitate de ordinul anilor, spre deosebire de alte forme de protecție, cum ar fi ceara sau sealanmtul, care necesită aplicări frecvente.
  • Păstrarea Valorii de Revânzare: Nu e nici un secret ca o masina ingrijita va avea o valoare de ravanzare mai mare. Intreaba pe oricine cauta o masina second hand si o sa iti confirme ca se uita prima data la masinile care arata mai bine si e dispus sa plateasca un pret mai mare comparativ cu o masina neîngrijita.
  • Experienta de utilizator: sau cum te face sa te simti o masina ingrijita dupa care toata lumea intoarce capul. Oricat de scumpa si deosebita ar fi masina ta, daca nu e ingrijita si nu arata bine, experienta la volanul ei poate fi nesatisfacatoare

Aceste beneficii fac din protecția ceramică o investiție valoroasă pentru orice proprietar de autovehicul care dorește să-și păstreze mașina într-o condiție excelentă atât din punct de vedere estetic, cât și practic.

Atelierele Xcars sunt centre certificate si autorizate pentru doi dintre cei mai renumiti producatori mondiali de protectii ceramice profesionale.

Vino si discuta cu tehnicienii nostri, afla ce varianta este cea mai potrivita pentru masina ta in functie de asteptari, utilizare si buget

error: Content is protected !!