UA-91455606-1 Protecții Ceramice » Xcars

Protecţiile ceramice 

sunt la ora actuală cea mai avansata și cea mai durabilă formă de protecție pentru exteriorul mașinii. Denumirile comerciale alternative cuprind termeni precum acoperiri din ceramică, sticlă lichidă, protecţie cuarț sau SiO2.

În locaţiile Xcars folosim numai produse de top, selectate pe baza a zeci de teste. Variantele folosite de noi au o durată de viață de până la 30000KM / 24 luni. Folosim produse separate, specializate pentru protecția jantelor, a materialelor plastice sau a sticlei.

 

Principalul avantaj

al protecției ceramice este capacitatea excelentă de a respinge impuritățile / autocurățarea. Datorită acestui fapt, mașina se murdareste mult mai greu și întreținerea acesteia este mai ușoară. Murdarindu-se mai greu, nu veti mai avea nevoie sa o spalati foarte des. Având în vedere că 90% din defectele (zgarieturile) de pe suprafata masinii sunt cauzate de spălarea incorectă, reducerea frecvenței de întreținere se traduce printr-un risc mai redus de deteriorare a finisajelor.

Pret de la 1500 RON

Protectiile ceramice se afla intr-o zona in care esteticul devine util. Indiscutabil, o masina pe care s-a aplicat o astfel de protectie va arata fantastic…culoare profunda si un aspect lucios de parca abia ai scos masina din showroom.

Dincolo de aceste aspecte se afla partea cu adevarat utila, adica protejarea suprafetelor. Pelicula depusa pe suprafata masinii va actiona ca un scut impotriva mizeriei si a impuritatilor. Efectul hidrofob pronuntat face ca orice lichid sa adere foarte putin sau chiar deloc. Masina se va murdari mai greu, iar atunci cand va fi nevoie sa fie spalata, procesul va fi extrem de facil. Pentru a reduce si mai mult riscul de zgariere, se poate opta pentru uscarea cu jet de aer.

 

Protectia ceramica

asigură rezistenţa la intemperii, oferind în acelaşi timp protectie anticoroziva si impotriva solutiilor chimice (spume active, etc). Acest tip de protectie poate creste duritatea totala a stratului de lac, adaugand un strat transparent si stralucitor, adancind in acelasi timp si culoarea suprafetei. In functie de numarul de straturi de produs aplicat, grosimea finala poate varia. 

 

Spre deosebire de protectiile clasice (ceara, sealant) unde stratul de protectie dispare o data cu trecerea timpului sau cu folosirea substantelor agresive pentru curatare, protectia oferita de acoperirile ceramice ofera o durabilitate remarcabila în timp precum şi rezistenţa la chimicale agresive folosite in spalatoriile convenţionale.

 

Suprafețele pe care urmeaza sa se aplice protectie ceramica au cerințe foarte stricte pentru pregătirea lor. Pentru a proteja în mod corespunzător suprafața vopselei, acesta trebuie să fie fără zgârieturi și să fie degresata perfect.

 

În oferta noastră, protectia ceramica disponibilă este de la doi producători consacraţi: Nanolex şi Gyeon

Gama de produse pe care o folosim este disponibila doar centrelor certificate.

Prețul aplicarii protectiei ceramice este stabilit individual și în plus față de prețul de bază al serviciului selectat (de exemplu Xclussive Detailing, Xquisite Detailing sau Luxurious Detailing)

In cadrul acestui serviciu folosim cele mai avansate produse de la cei mai renumiti producatori care ne-au cooptat in reteaua lor de detaileri autorizati. Ca urmare, autovehiculele care beneficiaza de o acoperire ceramica sunt mai puțin expuse la defectele cauzate de spalare. Utilizarea unei protectii ceramice simplifică foarte mult procesul de îngrijire a mașinii, făcând spălarea mai ușoară și mai rapidă.

 

Serviciu efectuat în studiourile noastre din Botosani şi Iasi.

Pretul exprimat este pentru o protectie ceramica din gama entry level, aplicata pe o masina de clasa mica

 

error: Content is protected !!