Skip to content

Optimum Coatings

La ora actuala exista peste 100 de branduri care produc coatinguri ceramice si probabil te intrebi de ce inca unul in portofoliul Xcars si de ce am ales Optimum. 

Motivele sunt foarte simple si ca sa o spunem pe scurt este vorba de o compatibilitate la nivel de valori comune, calitate si seriozitate. 

Motivul numarul unu pentru care am ales sa facem demersurile pentru a intra in reteaua de centre certificate este modul in care se raporteaza la client si faptul ca nu fac promisiuni bombastice doar pentru a convinge si a vinde mai mult.

Acesta a fost criteriul de departajare la care ne-am potrivit de minune pentru ca aceasta este una din valorile cele mai importante de la Xcars.

Oricat de solide ar fi valorile noastre, daca nu sunt sustinute de branduri asemenea, este extrem de greu sa livrezi ceea ce promiti.

Inca un motiv a fost acela ca lucrurile pe care le promit, se si intampla in realitate.

În 2012, Opti-Coat a fost trimis la CSIRO pentru testarea independentă a rezistenței chimice și a afirmatiilor de rezistență la zgârieturi. Opti-Coat este primul și singurul coating ceramic din industrie care se supune unor astfel de testări voluntare. 

Acizii concentrati și etanolul au fost folosiți pentru a simula efectele substanțelor de mediu asupra stratului de coating, toate fără efect, și un ac de carbură de tungsten folosit pentru a vedea câtă presiune a fost necesară pentru a pătrunde în strat.

Este singurul producator de coatinguri care a primit unda verde pentru utilizarea in industria aviatica de catre Boeing

Lista aceasta ar putea continua, dar credem ca este suficient pentru tine, mai ales daca esti genul de client care apreciaza aceste aspecte

Am pastrat detaliile mai tehnice la final, pentru ca cei interesati vor citi intotdeauna pana la capat 🙂 

Ce este interesant din punct de vedere tehnic, este faptul ca Opti-Coat nu va crea doar o pelicula solida ce se depune pe lac, ci va deveni parte integranta din acesta, prin urmare aceste coatinguri nu pot fi inlaturate de pe suprafata decat daca se slefuieste sau daca se polisheaza suprafata. 

Mai jos poti vedea ce variante ai la dispozitie

 

error: Content is protected !!