Daca in celelalte servicii de detailing exterior suntem atenți sa obținem un rezultat cat mai bun intr-un anumit interval de timp, cu opțiunea Luxurious lucrurile sunt invers: stabilim ce vrem sa obținem si pana nu am atins obiectivul nu facem rabat de la nimic.

Este cel mai cuprinzător serviciu de detailing pe care îl oferim. Se pretează autoturismelor exotice sau de colecție, care necesită ingrjire la superlativ.

În cadrul acestui serviciu ne vom ocupa de toate aspectele importante. Pe lângă vopsea, roți sau compartimentul motor, ne putem ocupa de tot ce înseamnă habitaclu (începând de la curăţare mochetă, plastice, vinil, continuând cu eliminarea zgârieturilor de pe ornamentele interioare lucioase şi mergând până la restaurarea tapiţeriei din piele)

Timp de executie variabil

Pret variabil

În funcție de natura și scopul mașinii, lacul este protejat cu ceară naturală de înaltă clasă sau cu un coating de ultima generatie.

La Luxurious Detailing, avem grija de toate detaliile exterioare ale masinii prin curatarea si protejarea exteriorului, curatarea si protejarea compartimentului motor, precum si a tuturor componentelor din plastic, cauciuc sau sticla exterioare.

error: Content is protected !!