Skip to content

Folie De Protectie Caroserie

Te-ai saturat sa vezi cum zgarieturile si loviturile de pietre iti distrug masina?

Folia de protectie caroserie te scapa de grija ciobiturilor, a zgarieturilor accidentale si de urmele lasate de apa

 

Folia de protecție caroserie este confectionata dintr-un material special conceput pentru aceasta aplicatie, care are o rezistenta sporita la abraziune si impact, ingloband tehnologii de auto regenerare – zgarieturile superficiale vor disparea de pe suprafata.

Pentru marea majoritate a masinilor avem disponibile kit-uri predecupate care vor elimina orice risc de instalare. Acolo unde configuratia masinii o permite, marginile vor fi protejate.

Folia de protectie caroserie reuseste sa combine proprietatile elastice excelente si claritatea optica cu aderenta sporita a adezivului, iar asta se traduce printr-un aspect impecabil an dupa an, ramanand aproape invizibila.

Folia de protectie caroserie reuseste sa protejeze farurile tot mai sofisticate si mai scumpe cu care vin echipate masinile noi , de loviturile pietrelor evitand astfel deteriorarea lor vizuala si functionala. Datorita claritatii sale optice, aceasta va asigura o protectie de 100% fara a afecta in vreun fel cantitatea sau calitatea luminii emise.

Solicita acum o cotatie de pret pentru masina ta

error: Content is protected !!