UA-91455606-1 Detailing interior » Xcars

Fără doar şi poate, atunci când discutăm de detailing interior, discutăm de pastrarea unui mediu sanatos si placut pe perioada calatoriilor.

Curatarea habitaclului se face cu produse dedicate, fiecare suprafata sau tip de material avand o solutie specifica. Sculele si ustensilele sunt de asemenea importante, diversele tipuri de pensule si aplicatoare au menirea de a ajunge in toate locurile greu accesibile , de a curata suprafata si de a o proteja. Este importanta folosirea ustensilelor corespunzatoare pentru a nu distruge sau afecta diversele materiale din interior.

Spalarea se face cu ajutorul aspiratorului cu injectie-extractie, acesta avand rolul de a injecta solutia in material si nu doar la suprafata acestuia si de a o extrage o data cu mizeria.Lipsa acestui aparat duce la imposibilitatea extragerii apei din tapiterie si implicit la distrugerea acesteia.

Curatarea pielii se face cu produse dedicate, sigure pentru piele. Detergentii clasici au tendinta de a o usca, iar o tapiterie din piele deshidratata este predispusa uzurii premature. Deshidratarea are ca si consecinta pierderea elasticitatii. Atunci cand pielea nu mai este elastica incep sa apara crapaturi si in cele din urma se produce ruptura. 

Un mic secret pe care toti posesorii de masini cu tapiterie din piele ar trebui sa-l cunoasca si sa-l aplice: pielea se hidrateaza obligatoriu la interval de minim 6 luni.

Pentru persoanele alergice, cu intoleranta la detergenti, am implementat un sistem de curatare ce foloseste doar jet de aburi sub presiune.
Pe langa serviciile de detailing interior, va mai punem la dispozitie si posibilitatea de a igieniza habitaclul si de a scapa de mirosurile neplacute din masina (fum de tigara, animale de companie, instalatii de climatizare) printr-un tratament de ozonizare interior auto.

Timp de executie minim 8 ORE

PRET: de la 750RON

MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE SERVICIU

Serviciul de detailing interior reprezintă un plus semnificativ pe care il puteti adauga la serviciile de detailing exterior. Făcând-o în mod regulat, puteti avea de-a lungul anilor sentimentul de a folosi o mașină nouă.

Îngrijirea interioară a vehiculului nu se limitează la curățarea pielii sau spălarea mochetelor.

Toate suprafetele din interiorul mașinii nu sunt numai curățate temeinic, ci și protejate.

Curatarea regulata a mochetei mentine aspectul de nou si pastreaza prospețimea interioarelor, reducand acumularea prafului și dezvoltarea microbilor.

Hidratarea tapiteriei din piele înainte de curățarea minutioasa nu numai că păstrează aspectul mat, dar și elasticitatea, supletea și profunzimea culorii. Solutiile de protectie avansate reduc riscul de decolorare cauzata de frecare.

Contracost si la solicitare, putem restaura si proteja

Dupa curatare, ozonăm interiorul pentru a elimina toate mirosurile neplăcute din habitaclu.

Etape:

  • aspirarea grosieră a interiorului;

  • îndepărtarea reziduurilor și a prafului din îmbinări folosind aer comprimat si perii adecvate

  • aspirarea in detaliu

  • curățarea și protecția materialelor plastice;

  • curățarea și protecția pielii în două etape;

  • curatarea prin extractie a mochetei,covoraselor, tapiterie din material textil

  • restaurarea elementelor din lemn sau plastic lăcuite;

  • curatare detaliata a pedalelor, grile de ventilatie, orificii etc.

 

Curatare & Intretinere Piele

Tapiteria din piele a fost intotdeauna etalonul luxului si a adus o mandrie uriasa detinatorilor de masini. Scaunele de piele arata excelent, sunt confortabile si foarte durabile daca sunt curatate, hidratate si protejate corespunzator.

Solutiile pentru piele sunt menite sa indeparteze murdaria care astupa porii pielii facand-o sa para lucioasă.

Protectia UV poate fi aplicata pielii sintetice sau naturale pentru a preveni decolorarea din cauza soarelui. Indiferent din ce tip de piele este formata tapiteria, este important sa aveti grija de ea in mod regulat.

Cu timpul pielea isi va pierde din proprietatile sale naturale, de aceea o ingrijire corespunzatoare este necesara daca va doriti sa ii pastrati aspectul de nou pentru perioade cat mai mari de timp. Prin hidratare si curatare periodica, tapiteriile din piele vor arata excelent timp indelungat.

 

Serviciu efectuat în studiourile noastre din Botosani şi Iasi.

Pretul exprimat este pentru o masina de clasa mica

 

error: Content is protected !!