UA-91455606-1 About » Xcars

Despre Xcars și oamenii din spatele brandului


Xcars a luat ființă, ca proiect, undeva în toamna anului 2007 ca urmare a faptului că nu am găsit servicii decente de cosmetică auto.

Numele l-a primit in primavara anului 2009, iar in luna mai 2011 am deschis prima locatie in Botoșani.

In 2014, am cooptat un nou om în echipă. Ciprian a urmat un curs intensiv ce s-a încheiat în primavara anului 2015, moment în care am deschis pentru clienții din Iași o nouă locație devenind astfel cel mai mare prestator de servicii de detailing din N-E țării.

În 2017 am reușit să înregistrăm la OSIM marca Xcars.

La momentul de față, suntem prezenți in cele două locații din NE țării. Ambele locatii sunt certificate de doi producatori de protectii ceramice (Nanolex si Gyeon) având astfel acces la produse destinate exclusiv centrelor de detailing profesional.

In studiourile din Botosani si Iasi puteti beneficia de servicii de detailing la cel mai inalt standard de calitate, prestate de tehnicieni cu certificari recunoscute pe plan international. Cursurile de specializare la care am participat ne-au ajutat să dovedim că pasiunea și filosofia noastră sunt demne de a fi recunoscute in cadrul retelelor de detaileri certificati.

Domeniul in care activam impune anumite rigori si actiuni dictate de asteptarile clientilor. Se spune ca nu exista o a doua sansa pentru prima impresie, asa ca pentru a face lucrurile impecabile de la prima intalnire am ales calea simpla a sinceritatii fata de client printr-un angajament pe care l-am luat fata de noi insine in primul rand.

Stim ca este greu sa va lasati masina intr-un loc necunoscut pentru cateva zile dar va informam ca siguranta este una din grijile constante - fiecare client ar trebui sa stie ca atunci cand isi lasa masina in atelierul nostru, ea va fi in siguranta .

Lucrurile nu dispar misterios din masina, nu pleaca nimeni cu ea la plimbare si nu rupem boxele ascultand muzica la maxim.

Aici este un adevarat Spa Auto unde masina dvs. este rasfatata si ingrijita asa cum fiecare proprietar isi doreste.

De aceea va incurajam sa va opriti pe la atelier ori de cate ori aveti drum prin zona. Stim ca daca sunteti client nou acesta este un lucru important pentru dvs, dar am constatat ca frecventa vizitelor proprietarilor este tot mai redusa pe masura ce conving ca lucrurile sunt asa cum isi doresc.

Rolul consultativ
Fiecare client nou interesat de serviciile de detailing pe care le oferim va trece prin aceeasi procedura.

O prima intrevedere este necesara pentru a evalua starea masinii dvs si pentru a afla cat mai multe despre obiceiurile de intretinere actuale. De asemenea va trebui sa ne spuneti cat mai multe despre aspectele pe care vreti sa le imbunatatiti si care este ordinea prioritatilor.

Va garantam ca timpul alocat pentru aceasta intalnire este foarte bine utilizat si absolut necesar pentru a putea face o oferta adaptata cerintelor si nevoilor dvs. 

La Xcars mai intai evaluam starea masinii dvs, apoi ascultam care sunt dorintele și cerințele dvs. Abia la final venim cu propuneri legate de variantele disponibile pentru a beneficia de cele mai bune servicii.

Cine sunt oamenii din spatele brandului Xcars

Nimic nu poate fi realizat fără oameni, așa ca aici vi-i prezentăm pe cei care fac posibile toate lucrarile prezentate

Cezar

Salutare tuturor! Numele meu este Cezar Crețu și sunt cel care a pus bazele a ceea ce voi astăzi cunoașteți ca Xcars. La început habar nu aveam cum o să se cheme, și sincer vă spun că nu știam nici cum se numește ceea ce vroiam să fac. Importantă a fost ideea in sine și evoluția de la idee pâna la punerea în practică Xcars a luat ființă, ca proiect, undeva în toamna anului 2007 ca urmare a faptului că nu am găsit servicii decente de cosmetică auto. Îmi plăcea să am grijă de mașini, dar la vremea respectivă eram director zonal de vânzari într-o multinațională, iar îngrijirea mașinilor era limitată la grija cu care utilizam mașinile. Când am constatat că pe piață există o nișă neexploatată, am hotarât să fac ceva în acest sens și să ocup această poziție. Primul pas a fost să achiziționez niște cărți de specialitate de pe eBay în limba engleză și format pdf. Cu cât citeam mai mult, cu atât îmi plăcea mai tare și realizam că domeniul este mult mai vast decât pare la o primă vedere. Am continuat să studiez și să achiziționez produse de test, cobaiul fiind mașina de serviciu :) O intamplare oarecum hazlie s-a petrecut in 2008, cand mi-am cumparat prima motocicleta, cu care nu am iesit la plimbare pana cand nu am polishat-o si nu am ceruit-o. Prietenii au râs o perioada buna de mine zicand ca am luat motocicleta pentru ca nu mai aveam nimic de polishat. Cred ca undeva prin 2009 sau 2010 pasiunea mea pentru detailing a primit numele de Xcars. Toata nebunia asta frumoasa a continuat la nivel de pasiune pana in 2011 cand am decis ca erau intrunite marea majoritate a cerintelor si ca este momentul sa trec la urmatorul nivel. Proiectul Xcars iesea in lume, timid si nesigur ca orice inceput de afacere imediat dupa criza. Au existat voci in jurul meu care imi spuneau ca sunt nebun si ca nu o sa reusesc pe o nișă atat de slab definita, ca o sa inchid poarta dupa primul an. Eu in schimb, m-am incapatanat sa imi vad de planul meu si acum cand scriu aceste randuri se incheie anul cu numarul 7. Sunt 7 ani in care am muncit extrem de mult, atat fizic cat si mental. Am fost in situatii grele de foarte multe ori dar niciodata nu m-am dat batut. La inceput progresam destul de greu, pâna sa realizez ca daca nu schimb abordarea legata de metodele de invatare o sa imi ia o vesnicie sa ajung acolo unde vreau.

Ciprian

El este Ciprian, a venit in echipa noastra din 2014 si din 2015 se ocupă de studioul din Iasi. Putem spune fără modestie că este un adevarat profesionist, un om pasionat de detailing care într-un timp record și-a însușit standardele și valorile Xcars. Împreună cu el am reușit să deschidem un studio in care puteți abeneficia de toate serviciile noastre.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta folosind una din variantele de mai jos:


error: Content is protected !!